Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (3.90 secunde)
Programul special „O saptamana la mare“ a intrecut asteptarile reprezentantilor din turism si s-a prelungit pana la 25 septembrie, mai multe agentii continuand sa vanda pachete turistice pentru inca o saptamana.
Metoda, in opinia celor din Compania Nationala a Huilei (CNH), nu este una originala, dar are la baza calitatea carbunelui extras, preparat si vandut.
Cu toate acestea, profitul caselor de pariuri a fost nesemnificativ, acestea inregistrand mai mult pierderi, potrivit lui Daniel Smeada, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania. ... Desi au fost mai mari, incasarile nu au depasit 12,5 milioane de euro, estimeaza Daniel Smeada.
247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei nu specifica clar perioada din care trebuie sa dateze actele de certificare de posesie a padurilor ce urmeaza sa fie restituite.
Ameliorarea solurilor neproductive din Dolj - in majoritate nisipoase, expuse erodarii de catre apa si vant - se poate face prin impadurire.
Acestia ar putea primi amenzi usturatoare pentru ca, potrivit legislatiei, sunt obligati sa-si pazeasca padurea detinuta. ... 38/2006, toti proprietarii ale caror paduri sunt supuse regimului silvic au obligatia sa asigure administrarea si paza padurilor.
In conditiile aparitiei calamitatilor naturale cu o frecventa din ce in ce mai mare si a unei clime in continua schimbare, problema protectiei mediului devine o preocupare majora. Specialistii spun ca pana si turismul reprezinta la ora actuala una dintre principalele surse de poluare.
Daniel Daianu, membru in Consiliu de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR), a demisionat pentru a nu crea controverse, dupa ce a fost ales europarlamentar din partea Partidului National Liberal. ... Daianu a mai spus ca si-a depus demisia inainte de Craciun.
In actualul buget sunt prevazute si salarii compensatorii pentru minerii care vor pleca de la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.
Specialistii sustin ca pe un astfel de plan se poate zari si numarul de inmatriculare al masinii. ... Urbanistii Primariei Craiova si reprezentantii firmei Geotop 2001 au stabilit ca, pana in august 2009, cadastrul sa fie finalizat in sensul reprezentarii fidele a starii din teren.
Agricultorii au motiv de bucurie, daca avem in vedere faptul ca, incepand cu 16 octombrie, vor fi demarate platile pentru cererile de sprijin pe suprafata pentru anul 2009, a declarat joi directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Daniel Constantin.
Cei mai fericiti dintre pensionari par sa fie cei din magistratura, cei de la Curtea de Conturi si din aviatia civila. Numai in judetul Dolj sunt 25 de astfel de persoane, cu pensii intre 10.000 si 15.500 de lei pe luna.
Gandul News publica un grupaj intitulat "COTROCENI SI VICTORIA: ... • "Daca nu eliminam abuzurile, cum ar fi sporul de zambet si sporul de ochi frumosi, nu vom avea destui bani pentru ce ne trebuie.
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca aceasta propunere a departamentelor profesionale ale formatiunii a fost adoptata in sedinta Biroului Executiv Central al conservatorilor.
A si trecut prin Senat, dar s-a blocat in Camera. (...) Sunt de acord cu reducerea TVA-ului la alimentele de baza pentru ca asta misca economia si ajuta producatorii. ... Au fost si pareri sustinute cu multa tarie ca o astfel de masura ar incuraja evaziunea fiscala.
Daniel Constantin neaga "propaganda" ca ar fi manevrat de Dan Voiculescu Acuzele actualei Opozitii, potrivit carora ministrul Agriculturii este "manevrat" de senatorul Dan Voiculescu, nu sunt altceva decat o "propaganda", a afirmat, joi, liderul PC, Daniel Constantin, in cadrul unei conferinte de presa.
Saptamana trecuta Ministrul Economiei Daniel Chitoiu ne-a anuntat ca a fost aprobat Memorandumul pentru liberalizarea preturilor la energie electrica si gaze naturale. Acest lucru inseamna ca, fara doar si poate, sunt eliminate toate suspiciunile privind lipsa de transparenta a procesului in sine.
Am avut, la un moment dat, sase jucatori sub 21 de ani in teren, ceea ce nu e putin lucru, am avut jucatori accidentati, a trebuit sa-i schimbam cu altii tot cu probleme, si din acest motiv sunt satisfacut de joc si de rezultat.
Zece karateka de la Washi Craiova au urcat pe podium la Campionatul European de la Spala (Polonia) La sfarsitul saptamanii trecute, lotul national de Karate Traditional al Romaniei a participat la Campionatul European de Karate Shotokan-Fudokan pentru categoriile de varsta copii, cadeti, juniori, tineret si seniori in Polonia, in Complexul Olimpic din Spala.
google-analytics.com